Toyota najavila sajamsku ponudu za BG Car Show

Izvor: B92, 13.Mar.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota najavila sajamsku ponudu za BG Car Show

Toyota Srbija će na tradicionalnoj automobilskoj manifestaciji BG Car Show u Beogradu (22-28. marta), na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije.

Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu biće Land Cruiser, legendarni terenac u novom, osveženom izdanju.

Sa 65-godišnjom tradicijom, Land Cruiser predstavlja kombinaciju kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti, ali i luksuza i udobnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Čuvenom terencu na Toyotinom štandu će se pridružiti pik-ap Hilux, sa redizajniranom šasijom i strukturom karoserije, uz unapređeni dizajn i poboljšane vučne karakteristike.

U hali 1 biće izloženi i Toyota C-HR u hibridnoj verziji, kao i Toyota RAV4, takođe sa hibridnim pogonom.

Posetioci sajma automobila BG Car Show u Beogradu imaće priliku da se upoznaju i sa novom verzijom Yarisa koji će biti predstavljen u dve različite varijante opreme.

Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Corolle, u specijalnim paketima opreme po akcijskim cenama.

Iz ponude se izdvaja Toyota Auris u paketu opreme Black Edition, po ceni od 15.990 evra, koja pored bogate standardne opreme (automatski klima uređaj, "Toyota Touch 2" multimedijalni sistem sa sedmoinčnim ekranom, kamera za vožnju unazad, tempomat, 17 inčne alu felne...) uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zadnji spojler, "shark" antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ford na BG Car Showu

Izvor: AutoBlog, 14.Mar.2018, 13:50

Na najvećoj ovogodišnjoj izložbi automobila u Srbiji, već tradicionalnoj manifestaciji DDOR BG CAR SHOW, koja se pod kupolama Beogradskog sajmišta održava od 22. do 28. marta, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac putničkih i lakih komercijalnih vozila Ford, kompanija Grand Motors, izlaže...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.