Toyota Supra već dobila modifikovanu verziju FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota Supra već dobila modifikovanu verziju FOTO

Tek što je pre nekoliko nedelja predstavljena nova generacija Toyota Supre, popularni japanski sportista je već dobio modifikovanu verziju.

Tačno tri nedelja nakon što je prvi produkcijski model prodat za 2,1 miliona dolara na aukciji, Toyota Racing Development je predstavio GR Supra Performance Line Concept TRD.

Supra TRD Concept daje jasan uvid budućnim vlasnicima ovog modela na koji način mogu da modifikuju svoj automobil.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ključna informacija je da Toyotino posebno odeljenje nije ništa menjalo na agregatu koji je pozajmljen od BMW.

Akcenat je bio na aerodinamici, pa se na Supra TRD Concept ističu prednji spoiler, pragovi, spojler na gepeku i još nekoliko detalja od ugljenih vlakana, a novina su i 19-inčne felne od kovanog aluminijuma.

Model koji je predstavljen pre tri nedelje u Detroitu ispod haube ima 6-cilindarski 3.0 litarski turbo benzinac razvijen u BMW-u.

Ovaj agregat u Supri proizvodi 340 ks i 495 Nm maksimalnog obrtnog momenta, što je 50-ak “konja” manje u poređenju sa BMW-om Z4 M40i.
Pogledaj vesti o: Toyota,   Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.