Toyota FT-CH Concept na Salonu u Detroitu

Izvor: AutoBlog, 12.Jan.2010, 02:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota FT-CH Concept na Salonu u Detroitu

Toyota je prošlog meseca, sa nekoliko teaser slika i kratkim press saopštenjem, najavila svetsku premijeru svog novog hibridnog koncept vozila koji će svetlost dana ugledati na NAIAS Salonu automobila u Detroitu (North American International Auto Show). To se sada i desilo, a koncept je zvanično nazvan FT-CH Concept (CH – Compact Hybrid) i predstavlja manji, lakši i ekonomičniji......

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

12.01.2010 ::: Sajam automobila u Detroitu - Toyota FT-CH - mali Prius

Izvor: AutoMagazin, 12.Jan.2010

Sajam automobila u Detroitu je mesto gde je svetlost dana ugledao novi hibridni automobil Toyote. Atraktivan naziv modela Compact Dedicated Hybrid Concept, Toyota je zamenila skraćenicom FT-CH. Petovratni hatchback je pola metra kraći od modela Prius, a razvijen je u evropskoj dizajnerskoj centrali..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.