Toyota Crown Sedan FCEV

Izvor: AutoBlog, 30.Maj.2023, 09:34

Toyota Crown Sedan FCEV

Nova Toyota Crown Sedan u FCEV izdanju je premijerno prikazana proteklog vikenda, i to tokom trke Super Taikyu Fuji u Japanu. Tržištni start ovog vozila sa pogonom na vodonik je najavljen za jesen ove godine, zajedno sa hibridnom varijantom. Toyota je još u julu 2022. predstavila celu Crown porodicu, koja inače obuhvata četiri različita stila karoserije. Crown Sedan FCEV je dobio 20-inčne aluminijumske točkove, FCEV oznake na prednjim blatobranima i digitalni kokpit koji izgleda slično ostatku porodice Crown, sa dva ekrana od 12,3 inča. Crown Sedan je dugačak 5030 mm, širok 1890 mm, visok 1470 mm i ima međuosovinsko rastojanje od 3000 mm. Za...
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Toyota Crown Sedan FCEV

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2023

Nova Toyota Crown Sedan u FCEV izdanju je premijerno prikazana proteklog vikenda, i to tokom trke Super Taikyu Fuji u Japanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.