Tojota povlači više od sedam miliona automobila

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tojota povlači više od sedam miliona automobila

TOKIO, 10. oktobra 2012. (Beta-AP) - Tojota je u sredu saopštila da vlasnike 7,43 miliona vozila širom sveta, uključujući Evropu, poziva da ih dovezu na popravku zbog neispravnog prekidača za otvaranje prozora.

TOKIO, 10. oktobra 2012. (Beta-AP) - Tojota je u sredu saopštila da vlasnike 7,43 miliona vozila širom sveta, uključujući Evropu, poziva da ih dovezu na popravku zbog neispravnog prekidača >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za otvaranje prozora.Neispravnost je utvrdjena na više od deset modela, proizvedenih od 2005. do 2010. godine.Tojota je objasnila da prekidač prozora na vratima vozača nije ravnomerno podmazan tokom proizvodnje te nastaje trenje, a ponekad i dim. Nema prijava nesreće ili povrede zbog tog problema.Modeli s tim problemom pordati u Evropi su "jaris", "korola", "auris", "kamri" i "RAV-4".
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.