Tizovan 2016 Toyota Tacoma koji je više sportski nego prethodni model

Izvor: Moto.rs, 23.Dec.2014, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tizovan 2016 Toyota Tacoma koji je više sportski nego prethodni model

Odbrojavanje do održavanja North American International Auto Show događaja se nastavlja budući da je kompanija Toyota predstavila novi tizer video za 2016 Tacoma model.

Iako sam klip ne otkriva mnogo toga, ukazuje na to da će ovaj kamionet biti više sportski nego što je to bio prethodni model. Video prikazuje i da model odlikuje unapređene off-road mogućnosti, budući da je proizvođač prethodno objavio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ovaj model odlikovati nove tehnologije koje će mu obezbediti više mogućnosti nego ikada ranije. Toyota nije objavila veliki broj informacija, a prethodne tizer fotografije pokazale su da će 2016 Tacoma imati trapezoidalnu masku na kojoj se ističu LED bazirana prednja svetla. Takođe se može očekivati atraktivan oblik poklopca motora, hromirane ukrasne komponente kao i zadnji kraj istaknutog oblika sa „Tacoma“ oznakom. Zvanično predstavljanje 2016 Tacoma modela zakazano je za 12. januar.

foto © Toyota

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Novi 2016 Chevrolet Malibu će odlikovati impresivni dizajn

Izvor: Moto.rs, 23.Dec.2014

O 2016 Chevrolet Malibu modelu dugo nije bilo reči, a ovoga puta izvršni predsednik GM Global Product Development odeljenja, najavio je da možemo očekivati revolucionarni dizajn...Mark Reuss navodi da će sledeću generaciju odlikovati veliki broj unapređenja, ali nije želeo da objavi nikakve konkretne...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.