TEŽAK UDES U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Automobil sleteo sa puta, dvoje dece poginulo

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Automobil sleteo sa puta, dvoje dece poginulo

Dve maloletne osobe izgubile su život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 4 sata dogodila u Smederevskoj Palanci Dve maloletne osobe izgubile su život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 4 sata dogodila u Smederevskoj Palanci.Kako je saopšteno iz MUP-a, vozilo "tojota" je, iz još neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i prevrnulo se.Od zadobijenih povreda na licu mesta preminule su dve maloletne osobe, dok su dve sa teškim povredama prevezene u bolnicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Automobil naletio na pješake u Samoboru, dijete preminulo od povreda

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2017

ZAGREB - Jedno dijete preminulo je u Samoboru od posljedica povreda koje je zadobilo kada je automobil naletio na pješake, javili su hrvatski mediji...Saobraćajna nesreća dogodila se danas poslije podne u centru Samobora kada je automobil naletio da pješake na Trgu kralja Tomislava...Dijete je odmah...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.