Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger: Za sada sve ide dobro

Na stadionu „Tojota park“, kluba „Čikago fajer“, u čikaškom naselju Bridžvju, Bastijan Švajnštajger vrijedno trenira.

U intervjuu za RTS, slavni srpski zet otkrio je kako provodi vrijeme od kada su on i Ana Ivanović dobili još jednog člana porodice i zašto sada mora da se trudi više i na fudbalskom terenu.

Bastijan Švajnštajger je rekao da su on i Ana veoma srećni zbog novog člana njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << porodice.

„Za sada sve ide dobro. Imam dobar tim kod kuće koji se stara o našem sinu, tako da ja mogu da se usmjerim na svoj posao“, rekao je Švajnštajger i zahvalio je na čestitkama koje mu je u ime ljudi iz Srbije uputio dopisnik RTS-a iz Čikaga.

Komentarišući najnoviju fotografiju na Instagramu, na kojoj pozira sa sinom u Botaničkoj bašti u Čikagu, Švajnštajger kaže da se trude da uživaju kada imaju slobodan dan.

„Šetnja je uvijek dobra, posebno u botaničkoj bašti – još je zabavnije“,  dodao je proslavljeni sportista.

Na pitanje da li mu je to što ima sina sada nova inspiracija na terenu, odgovara kroz smijeh.

„Naravno, sada moram da zaradim više novca, da hranim i njega. Imamo još jednog člana porodice, pa moram da radim više“, rekao je šaleći se srpski zet.

U ovoj sezoni Bastijan očekuje da njegov tim dođe do plej-ofa, što, dodaje, nije lako jer tim ima mnogo novih igrača.

„Imamo i igrače koji vuku povrede iz prošle sezone, tako da situacija nije idealna, ali ipak pokušavamo da dobijemo neke poene. Za mene lično je cilj da se kvalifikujemo za plej-of a poslije možemo da pričamo o ostalom“, kaže Švajnštajger.

Sa ekipom RTS-a oprostio se riječima:

„Doviđenja, hvala puno“, kako je i odgovorio na pitanje da li je naučio još neku srpsku riječ.

Perfect day. @anaivanovic

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Apr 23, 2018 at 3:02pm PDT

(RTS)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.