Pogledajte:„lend kruzer“ avantura na Islandu

Izvor: MojAuto, 15.Okt.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte:„lend kruzer“ avantura na Islandu

Ekipa automobilskog magazina „Auto Bild“ imala je ekskluzivnu priliku da na Islandu testira novu „tojotu lend kruzer“ sa 2,8-litarskim D-4D dizel motorom i 177 KS (450 Nm maksimalnog obrtnog momenta).

Zamislite jedan SUV! Teško je, složićete se, jer su „ličimo jedan na drugoga“

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

automobili preplavili naše ulice. Sada, ponovo zatvorite oči i zamislite terenac. „Tojota >> Pročitaj celu vest na sajtu MojAuto << lend kruzer“, jel tako? Idemo korak dalje - gde vidite „lend kruzer“? Sneg, blato, putevi bez puta… predeo na kojem su čovek, priroda i automobil kao jedno.

Srećom, mi smo pronašli takvo mesto, ne u snovima, već na Islandu gde je Tojota organizovala trodnevno testiranje osveženog „lend kruzera“.

Pogledajte kako smo se proveri u zemlji leda i vatre, a utiske o prvoj vožnji „lend kruzera“ možete da pročitate u novom, 120. broju „Auto Bilda“ koji će se u prodaji naći od četvrtka.

VIDEO> Auto Bild i Tojota na Islandu:
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na MojAuto...






Povezane vesti

Auto Bild Srbija video: Land Cruiser avantura na Islandu

Izvor: AutoBlog, 15.Okt.2015

Ekipa automobilskog magazina „Auto Bild“ imala je ekskluzivnu priliku da na Islandu testira novu „tojotu lend kruzer“ sa 2,8-litarskim D-4D dizel motorom i 177 KS (450 Nm maksimalnog obrtnog momenta). Zamislite jedan SUV! Teško je, složićete se, jer su „ličimo jedan na drugoga“ automobili...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.