Pogledajte: Tojota se osvetila meteorolozima

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Tojota se osvetila meteorolozima

Svi mi volimo da se žalimo na meteorologe kojima je izgleda sve teže da pogode vrmenske uslove koji nas očekuju, a Tojota je u novoj urnebesnoj kampanji odlučila da zapravo nešto i uradi po ovom pitanju.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Tojota je u promotivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svrhe njihovog popularnog "ajgo" modela sa platnenim krovom odlučila da testira

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

preciznost prognoza koje daju troje poznatih evropskih televizijskih meteorologa.

Svaki od meteorologa je na korišćenje dobio modifikovani "ajgo" opremljen šiberom podešenim da ostane zatvoren ako prognoza najavi kišu ili otvoren kada nas očekuje lepo vreme - uprkos onome što se zapravo dešava na nebu.

Iako je najverovatnije u pitanju pažljivo osmišljena reklamna kampanja, verujemo da će svi uživati u prizorima meteorologa koji iz prve ruke bivaju kažnjeni za svoje pogrešne prognoze.

VIDEO>Tojota protiv meteorologa:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.