OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek koji vozi Tojotu Supra na STAKLENIM TOČKOVIMA (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 11:53

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek koji vozi Tojotu Supra na STAKLENIM TOČKOVIMA (FOTO+VIDEO)

Ljudi su danas spremni da urade sve za klik više.

Vlasnik Tojote Supre došao je na genijalnu ideju, reč je o svojevrsnom ekspermenutu, ambiciozni čovek je uspeo da na svoj auto montira staklene točkove, i tako dokaže da je moguća vožnja i sa "pneumaticima" koji nisu gumeni. Reč je o četvrtoj generaciji u Supre, automobilu koji svojom pojavom izaziva interesovanje i popularnost na društvenim mrežama. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova Supra je više od magneta za nove klikove.

Verovali ili ne, ova Supra se vozi na potpuno providnim točkovima, ako se ovi paneli uopšte mogu tako nazvati. Jasno je da automobil ovim dodatkom ništa nije dobio. Sasvim je izvesno da nisu baš upotrebljivi, a još manje udobni. Međutim, ova primena polikarbonata je obezbedila stvaranje video zapisa koje je pogledalo preko 4,3 miliona korisnika TikTok mreže.

A ako ste mislili da će se ove tanke ploče zgnječiti pod težinom Supre, posebno kada se gas snažno pritisne i točkovi se okreću, možda ćete biti iznenađeni. U svakom slučaju, termin sagorevanja sa mirisom polikarbonata dobio je potpuno novo značenje. Supra je opstala, bar za sada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.