Novi promotivni video materijal za model Toyota Mirai

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi promotivni video materijal za model Toyota Mirai

Toyota i Morgan Spurlock stoje iza nove serije video sadržaja koji su kreirani sa ciljem promovisanja 2016 Mirai modela.

Najnoviji video koji je objavljen nosi naziv „Fueled by Bullsh*t“ i zapravo je prvi klip u okviru „Fueled by Everything“ serije koja prikazuje kako kravlji izmet može biti transformiran u vodonik koji se može koristiti za napajanje Mirai modela. Bob Carter, potpredsednik Toyota USA >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << navodi da je akcenat stavljen na vodonik zbog njegovog potencijala kao obnovljivog izvora. On naglašava da je ovo sam početak puta za vodonik, ali da je njegov potencijal jasan već na samom početku, te da je ovo dugoročna investicija u budućnost. Podsećanja radi, Mirai odlikuje goriva ćelija na vodonik koja vozilu omogućuje da ubrzanje do 100km/h postigne za 9 sekundi, dok jednim rezervoarom može preći 483 kilometra.

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.