Neuništivi Land Cruiser: Ne mogu mu ništa TNT, nagazne mine, granate VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2022, 09:02

Neuništivi Land Cruiser: Ne mogu mu ništa TNT, nagazne mine, granate VIDEO

Pogledajte kroz šta je ova Toyota prošla.

INKAS je kompanija koja proizvodi blindirana vozila za ljude kojima zaštite nikad dosta. Nećemo ulaziti u razloge zašto se INKAS-ova klijentela ne oseća bezbedno, već u najnovijoj kreaciji kompanije, blindiranom Land Cruiseru sa VPAM VR7 sertifikatom.

Evo šta to znači i kako izgleda kada detonirate 15 kg TNT-a pored velikog SUV-a. VR7 znači da vozilo može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izdržati 7,62×51 kao i 5,56×45 municiju. Na Toyotu je tokom testiranja ispaljeno 780 metaka različitog kalibra.

Pored toga, INKAS je postigao nivo 2 sertifikata STANAG4569 zaštite od granata, standarda koji je postavio NATO za zaštitu putnika u logističkim i lakim oklopnim vozilima. Šest krovnih granata, četiri podvozne granate, dve nagazne mine i pomenuti TNT su detonirani i nisu mogli probiti kabinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.