NOVITET: Ovo je tojota tundra 2022 (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 08:20

NOVITET: Ovo je "tojota tundra 2022" (FOTO)

Baš je moćan...

Toyotin pickup po imenu Tundra dobio je zaista "moćan" dizajn.

New 2022 Toyota Tundra Redesign, Hybrid, Release Date https://t.co/FQfFX4niIu pic.twitter.com/aZAxlwihli

— CAR News (@eviltoheart) January 11, 2020

Stil ove Tundre neodoljivo podseća na RAV4 model, ali pomalo i na novi Highlander. Farovi su mu u obliku slova C, a sa strane ovaj automobil izgleda vrlo "mišićavo".

Toyotu Tundra pokretaće Lexusov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hibridni 3.5 litarski V6 i twin turbo motor sa sve I-Force Max oznakom i moći će da proizvede 450KS.

Što se tiče unutrašnjosti, biće veoma prostrano unutra, sa tačskrin ekranom od 12.3 inča sa Android Auto & Apple CarPlay, Amazon Alexa, 4G Wi-Fi.

https://t.co/hUQntIcomx

— bigportal.ba (@BiGRadioBL) April 5, 2020

Takođe, sistem Toyota’s Safety Sense 2.0 pomagaće u vožnji u vidu detektovanja pešaka pri slabom osvetljenju, "kruz kontrol", obaveštenje o promeni traka, kao i pomoć kod pomeranja volana i detektovanje trake, pomoć kod parkiranja i pronalaženje znakova pored puta.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.