Muftija Jusufspahić izazvao sudar, povređena majka sa blizancima

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muftija Jusufspahić izazvao sudar, povređena majka sa blizancima

Muftija Muhamed Jusufspahić izazvao je na Novom Beogradu saobraćajnu nesreću u kojoj je povređena majka sa blizancima. Kako prenose beogradski mediji, mutija nije stao na znak "stop".

Svojim "pežoom 407" na raskrsnici muftija je udario "tojotu", kojom je upravljala majka sa blizancima. Povređeni su Katarina Anđelković (33) i njen sin (2).Automobil Katarine Anđelković se prevrnuo Nesreća se dogodila jutros oko devet sati na raskrsnici ulica Agostina Neta i Đorđa Stanojevića. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Muftija Jusufpahić nije se zaustavio na znak "stop" pa je svojim automobilom marke "pežo 407" udario "tojotu", kojom je upravljala Katarina Anđelković. Njen automobil se zatim prevrnuo. Katarina Anđelković i njen sin prebačeni su u Urgentni centar. "Žena ima povredu potiljka, jedan od dečaka ima povredu usne", potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Drugi sin Katarine Anđelković, koji je takođe bio u automobilu, prošao je bez povreda. Nema para za semafor?Prema rečima očevidaca, ova raskrsnica je veoma nebezbedna i na njoj su česti udesi. Građani su tražili da se postave semafori, ali su u Sekretarijatu za saobraćaj rekli da "nema para u budžetu".
Pogledaj vesti o: Toyota,   Peugeot

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nebezbedna raskrsnica

Izvor: Studio B, 02.Okt.2012

Jedna žena, dvogodišnje dete i muftija Muhamed Jusufspahić lakše su povređeni u jutrašnjem sudaru dva vozila na raskrsnici ulica Agostina Neta i Đorđa Stanojevića na Novom Beogradu. ..Zbog veoma čestih saobraćajnih nezgoda na toj raskrsnici u gradskom Sekretarijatu za saobraćaj kažu da će...

Nastavak na Studio B...

Beogradski muftija izazvao nesreću, povređeni majka i dete

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 12:28

Muftija Muhamed Jusufspahić naleteo je svojim automobilom "pežo 407" na "tojotu" u kojoj je bila Katarina A. (33) majka sa dvoje blizanaca, na raskrsnici ulica Agostina Neta i Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu. Srećom, majka i jedno od dece prošli su samo sa lakšim povredama. Prevrnuti automobil...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.