Moglo da bude fatalno: Toyota upala u okean, suvozač iskočio kroz prozor VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 12:20

Moglo da bude fatalno: Toyota upala u okean, suvozač iskočio kroz prozor VIDEO

Vozač jedne Toyote gledao je užasnuto kako se njegov automobil "odvozi" do okeana i upada u njega.

Ovaj incident dogodio se u Masačusetsu, u SAD, a kako se čini vozač je smatrao da je automobil parkiran. Međutim, čim je izašao iz vozila, njegova Toyota BZ4x je krenula unapred, sa sve suvozačem unutra.

Automobil je upao u okean i nije mu bilo spasa, ali, što je važnije, suvozač je uspeo da se izvuče i da prođe nepovređen.

"Osetio sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se auto pomera. Pokušao sam da ga zaustavim ali nisam uspeo. Sledeće što znam jeste da sam spustio prozor i iskočio kroz njega u vodu", rekao je ovaj suvozač za Boston 10.

Policija je uspela da izvuče automobil iz vode, ali su u tome morali da im pomognu šlep služba i lokalni odsek vatrogasaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.