Kineski RAV4 bi da bude i Toyota i Lexus FOTO

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kineski RAV4" bi da bude i Toyota i Lexus FOTO

Wildlander je SUV koji dizajnom spoljašnjosti pokušava da pomiri dva sveta.

Zajednička kinesko-japanska kompanija GAC-Toyota predstavila je SUV koji na prvi pogled izgleda kao restilizovani RAV4, ali u pitanju je model Wildlander namenjen kupcima u Kini. Iako ovaj automobil nećete pomešati sa nekim od vozila marke Lexus, svaka sličnost između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maske hladnjaka tog premijum brenda i Wildlandera je namerna.

Naime, donji deo prednje maske vozila veoma podseća na karakteristične velike maske hladnjaka modela kao što su Lexus ES, UX, RX, NX, LC...

Kupci će inače moći da biraju između dve benzinske opcije, atmosferskog 2.0-litarskog agregata sa 170 KS i hibrida snage 219 "konja" u čijem je srcu 2.5-litarski benzinac.

Prodaja Toyote Wildlander u Kini startuje do kraja godine, a cena za sada nije poznata.
Pogledaj vesti o: Lexus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Kineski RAV4" bi da bude i Toyota i Lexus

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2019

Zajednička kinesko-japanska kompanija GAC-Toyota predstavila je SUV koji na prvi pogled izgleda kao restilizovani RAV4, ali u pitanju je model Wildlander namijenjen kupcima u Kini. Iako ovaj automobil nećete pomiješati sa nekim od vozila marke Lexus, svaka sličnost između maske hladnjaka tog premijum...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.