Genesis stiže u Evropu

Izvor: B92, 06.Dec.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genesis stiže u Evropu

Toyota ima Lexus, Nissan ima Infiniti, Citroen ima DS, a Hyundainima Genesis.

Luksuzni podbrend južnokorejskog auto-giganta uskoro će biti u ponudi i na tržištu Evrope.

Genesis je trenutno dostupan u SAD, Kanadi, Rusiji, Južnoj Koreji, Australiji i na Bliskom Istoku, ali od proleća dolazi i na "Stari kontinent".

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hyundai će predstaviti Genesis Evropi na prrstižnom sajmu automobila u Ženevi u martu.

Genesis u aktuelnoj ponudi ima klasične trovolumenske limuzine koje se kriju iza oznaka G70, G80 i G90, a u fazi razvoja su SUV-ovi GV70 i GV80, ali i model koji će pokretati samo struja.

Prvi čovek dizajnerskog odeljenja od septembra je Filipo Perini koji je pre angažmana u Genesisu radio u kompanijama Alfa Romeo, Audi, Lamborghini i Italdesign.
Pogledaj vesti o: Toyota,   Renault

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Genesis stiže u Evropu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2019, 10:56

Toyota ima Lexus, Nissan ima Infiniti, Citroen ima DS, a Hyundainima Genesis.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.