Divčibare: Tojotom u kolonu dece, poginuo dečak!

Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divčibare: "Tojotom" u kolonu dece, poginuo dečak!

Vozač "tojote" naleteo je danas nešto posle 10 časova na kolonu dece na Divčibarama. Stradao je desetogodišnji dečak, dok je dvoje dece povređeno.Vozač je uhapšen.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Prema poslednjim informacijama, dečak A.D. (10) iz Subotice je poginuo, a više mališana je povređeno. Deca su na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, a RTS javlja da su sva deca iz Subotice. Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je trebalo da se vrate kući.

U nesreći koja se dogodila kod hotela "Pepa" su povrede zadobila još dva deteta i njima se lekarska pomoć ukazuje u Valjevu, prenosi "Kurir."

Mediji pišu da je kolona učenika organizovano prelazila ulicu, a vozilo "tojota" kojim je upravljao V. V. kretalo se iz pravca Kaone ka centru Divčibara.

Automobil se nije zaustavio, već je prešao na levu stranu i na trotoaru udario u grupu dece.

 Prema prvim rezultatima iz istrage, na "tojoti" su otkazale kočnice.

MUP je saopštio da je vozač (1975) iz Beograda uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je danas izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo desetogodišnji dečak, a dve devojčice lakše povređene.

V.V. je uhapšen na licu mesta zbog postojanja osonva sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Udes na autoputu: Udario u drvo, na mestu mrtav

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Automobilom naleteo na kolonu dece, stradao dečak

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2018

Jedan dečak je poginuo, a dve devojčice su povređene kada je automobil "tojota" na Divčibarama naleteo na kolonu dece. Devojčice su primljene u Urgentni centar i nisu životno ugrožene, a po okončanju pregleda biće odlučeno da li će biti hospitalizovane, saopštila je bolnica u Valjevu...Policija...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.