Dete ostalo da leži, a automobil samo ODJURIO: Potresne reči svedoka VELIKE TRAGEDIJE na Divčibarama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dete ostalo da leži, a automobil samo ODJURIO": Potresne reči svedoka VELIKE TRAGEDIJE na Divčibarama (VIDEO)

Vozač se pravdao da su mu otkazale kočnice

U strašnoj nesreći koja se danas dogodila na Divčibarama poginuo je dečak (10) iz Subotice dok su dve devojčice pretrpele lakše povrede!

Pročitajte i:

Vozač "tojote" V.V. (43) naleteo je na kolonu dece kod hotela "Pepa" pri čemu je dečak A.D. iz Subotice nastradao. Žena koja je bila očevidac tragedije i dalje je potresena zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prizora kojem je prisustvovala:

- Deca u to vreme idu u šetnju. Niko nije mogao da predvidi šta će da se desi. Odjednom je nešto puklo! Ja sam se okrenula i videla da dečak leži, a automobil je samo projurio. Pala je i jedna devojčica, ali je odmah ustala.

Žena nastavlja svoje potresno svedočenje:

- Deca su vrištala i plakala, a onda su ih učiteljice vratile u hotel. Potom je stigla Hitna pomoć, ali dečaku očigledno nije bilo spasa - kaže žena i dodaje da su sigurnosne kamere na hotelu sve snimile i da su snimci predati policiji.

Drugi očevici su za portal kolubarske.rs ispričali da je na početku kolone dece bila učiteljica, a na začelju rekreator koji je i uočio dolazak automobila koji se, ne smanjući brzinu kretao, pravo na kolonu mališana.

- Vozač nije uočio ni rekreatora koji je mahao rukom pokazujući mu da stane - rekli su očevici za taj portal.

Policija je na mestu tragedije uhapsila V.V. zbog postojanja sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

V.V. je prema nezvaničnim informacijama rekao policiji da su na njegovom automobilu otkazale kočnice.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.