Deset Toyota GT 86 vozila biće deo RallyMaster događaja

Izvor: Moto.rs, 24.Okt.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset Toyota GT 86 vozila biće deo RallyMaster događaja

Toyota i MSV su najavili flotu od deset specijalno prilagođenih Toyota GT 86 vozila koja će biti deo RallyMaster programa na Brands Hatch i Oulton Park stazama.

Dizajniran da entuzijastima omogući sa dožive osećaj vožnje, RallyMaster program omogućava zainteresovanima da sednu za točak upravljača GT 86 i odvozaju reli stazu koja podrazumeva smenjivanje različitih površina. Sesiju će voditi stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << saputnik koji će obezbeđivati uputstva za skretanje u krivinama, kontrolu parkirne kočnice i drifting, između ostalog. Osnovni paket košta 125 evra i podrazumeva vožnju u trajanju od 15 minuta i uživanje u vožnji velikim brzinama sa suvozačkog mesta. Jonathan Palmer, direktor MSV, navodi da dolaskom Toyota GT86 modela počinje nova era za RallyMaster u okviru kojeg su ranije korišćena vozila sa pogonom na prednje točkove, dok se sada akcenat stavlja na pogon na zadnje točkove, a Toyota GT86 je dizajnirana tako da obezbedi odličan balans i upravljanje, što ga čini idealnim vozilom za reli vožnju.

foto © Toyota

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.