Carinici zaplenili 576 veštačkih vilica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2009, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaplenili 576 veštačkih vilica

KELEBIJA - Carinici su na graničnom prelazu Kelebija, u automobilu marke "tojota korola", mađarske rergistracije, otkrili 576 kompleta veštačkih akrilnih zuba marke "goldent", saopštila je danas Uprava carina.

U gepeku vozila, u crnim kesama i torbama koje su se nalazile ispod ličnih stvari, 31. jula je otkriveno desetak kutija u kojima su bili veštački zubi.

Detaljnim pregledom pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je još 90 kutija koje su se nalazile u ćebadima na sedištima, zatim ispod siceva, u dve torbe koje su bile u prednjem delu vozila i iza suvozačevog sedišta.

Protiv putnice I.M.M pokrenut je prekršajni postupak, a otkrivena roba je privremno zadržana do okončanja postupka.

Uprava je podsetila da su carinici pre oko mesec dana na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj krijumčarenje veće količine polovne stomatološke opreme, čija vrednost je procenjena na oko 3,13 miliona dinara.

Korišćena medicinska oprema kao i nova, koja na ovaj i slične načine nelegalno ulazi u Srbiju, može biti izuzetno opasna po ljudsko zdravlje, upozorila je Uprava carine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.