Britanska Tojota u problemu – prodali suviše! (FOTO)

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska Tojota u problemu – prodali suviše! (FOTO)

Svi bi da imaju novu "supru"

Tojotina kancelarija u Velikoj Britaniji greškom je prodala isuviše novih "supri" i to onih iz prve, ekskluzivne serije, koju čini manje od stotinu vozila. Ti modeli će se odlikovati mat sivom karoserijom, mat crnim felnama, dok će kabina biti presvučena kožom crvene boje.

 Za Britaniju je bilo planirano samo 24 vozila, ali je računarski sistem greškom prihvatio više rezervacija i uplata u iznosu od 1.000 funti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (1.150 evra).

Proizvođač je zbog toga morao nekima da otkaže rezervaciju, vrati novac i ponudi im kupovinu "običnog" modela.

Kako bi se iskupili, oštećenim kupcima će ponuditi "supru" u maksimalnom paketu opreme (po ceni bazične), besplatan dvogodišnji servis, kao i poziv za učestvovanje na događaju koji organizuje Toyota Gazoo Motorsport tim, koji je i učestvovao u razvoju ovog modela.

Nadamo se da neće pasti neka tužba zbog svega ovoga.


Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.