Avensis facelift stiže u Frankfurt

Izvor: B92, 08.Sep.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avensis facelift stiže u Frankfurt

Toyota je objavila prvu zvaničnu fotografiju restilizovanog Avensisa. Svetska premijera ovog modela biće upriličena na frankfurtskom salonu automobila.

I na špijunskim fotografijama, koje su nedavno napravljene, uočljivo je da su i sedan i karavan verzije ovog modela doživele izmene na prednjem delu; tu su drugačija rešetka hladnjaka, restilizovani farovi i branik.

Zajedno sa novim zadnjim svetlima i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << branikom, oni su u duhu Toyotinog novog dizajnerskog jezika.

Iz ove kompanije kažu da je, osim osveženog eksterijera, Avensis 2012 dobio i "kvalitetniju unutrašnjost", kao i da su "napravljene strateške izmene na motorima".

Osveženi Avensis biće predstavljen sledeće nedelje na Salonu automobila u Frankfurtu. Tada će biti poznati tehnički detalji o ovom automobilu.

Pročitajte više o Toyoti Camry 2012

Premijera: Toyota Yaris

Nastavak na B92...






Povezane vesti

09.09.2011 ::: Toyota Avensis: Veliki facelift za modelsku godinu 2012

Izvor: AutoMagazin, 09.Sep.2011, 10:38

Autosalon u Frankfurtu biće mesto cele serije svetskih premijera, a jedna od njih biće modernizovana Toyota Avensis. Poslednjih dana smo dobili veliki broj špijunskih fotografija, a sada je Toyota objavila prvu zvaničnu fotografiju modernizovanog noviteta srednje klase..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.