Automobil naleteo na kolonu dece na Divčibarama, stradao dečak

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil naleteo na kolonu dece na Divčibarama, stradao dečak

Desetogodišnjak A.D. iz Subotice poginuo je kada je na njega i drugu decu koja su prelazila ulicu kod hotela "Pepa" na Divčibarama danas oko 10 časova naleteo automobil marke "tojota".

Dečak je preminuo na licu mesta. Povrede su zadobile još dve desetogodišnje devojčice, i njima se lekarska pomoć ukazuje u Valjevu.

Kako piše "Blic", kolona učenika trećeg razreda organizovano je prelazila ulicu, a vozilo " >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tojota" kojim je upravljao V. V. (43) kretalo se iz pravca Kaone ka centru Divčibara. Automobil beogradskih registracija se nije zaustavio, već je prešao na levu stranu i na trotoaru udario u grupu dece.

Sva deca su iz Subotice i bila su na rekreativnoj nastavi. Danas je trebalo da putuju kući.

Uviđaj je u toku.

Autor: Blic, RTS
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Automobil naleteo na kolonu dece na Divčibarama, stradao dečak iz Subotice

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2018

Desetogodišnjak A.D. iz Subotice poginuo je kada je na njega i drugu decu koja su prelazila ulicu kod hotela "Pepa" na Divčibarama danas oko 10 časova naleteo automobil marke "tojota"...Dečak je preminuo na licu mesta. Povrede su zadobile još dve desetogodišnje devojčice, i njima se lekarska pomoć...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.