Američki oklopnjaci naišli na Asadove “tojote”: Bliski susret trupa na autoputu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki oklopnjaci naišli na Asadove “tojote”: Bliski susret trupa na autoputu (VIDEO)

Neočekivano mimoilaženje dve vojske desilo se na severu Sirije tokom povlačenja Amerikanaca SIRIJSKE i američke trupe mimiošle su se na autoputu blizu Kobanija, grada na severu Sirije pod kontrolom Kurda.Pročitajte još: OFANZIVA SIRIJSKE VOJSKE: Trupe zauzele Manbidž, očekuje se sukob sa turskom vojskomDo neočekivanog susreta došle >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je dok su se Amerikanci, po naredbi predsednika Donalda Trampa, povlačili pred turskom ofanzivom sa severa. Sirijci su sa druge strane krenuli da zauzmu pozicije na granici zajedno sa kurdskim borcima, nakon postignutog dogovora Damaska i tzv. Sirijskih demokratskih snaga.Bliski susret snimio je juče RT, a na njemu se sa jedne strane vide moderna oklopna vozila sa američkim zastavama, dok im u susret idu sirijski kamioneti.Nije jasno kakva je bila reakcija vojnika na obe strane jer su brzo projurili jedni pored drugih.
Pogledaj vesti o: Toyota,   Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDNI OTIŠLI, DRUGI DOŠLI Neobičan susret dve suparničke vojske najbolje pokazuje SIRIJSKI PARADOKS (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Američke trupe i sirijska vojska odana Bašaru al Asadu našle su se oči u oči i mirno prošle jedne pored drugih. Možda bi drugačiji scenario bio očekivan, ali ovog puta okršaja nije bilo jer su se jedini povlačili, a drugi dolazili na bojište.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.