Jelena Janković poražena u polufinalu turnira u Majamiju

Izvor: Studio B, 28.Mar.2013, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković poražena u polufinalu turnira u Majamiju

Sprska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale masters turnira u Majamiju, pošto je izgubila od Marije Šarapove u dva seta, 6:2, 6:1.

Jelena Janković je bila 22. nosilac, a ovo joj je najbolji rezultat ove sezone. 

Janković je imala samo 15 sati odmora pred meč sa Šarapovom koja je treći nosilac turnira. Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << reprezentativka počela je meč agresivno, ali joj to nije pomoglo, zato što je Šarapova igrala skoro bez greške. Jelena Janković je u prvom setu uspela da smanji rezultat sa 3:0 na 3:2, ali to je bilo sve za šta je imala snage.   

Šarapova je potom osvojila tri uzastopna gema i set, a onda je u drugom povela sa 4:0, i tada je već ishod susreta bio jasan. Jelena Janković je uspela da osvoji gem na svoj servis, ali je već na sledećem servis gemu Šarapova okončala meč.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.