Trećina Brtanaca bi prihvatila nepristojnu ponudu

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećina Brtanaca bi prihvatila nepristojnu ponudu

Gotovo trećina Britanaca prihvatila bi "nepristojnu ponudu" - seks sa strancem, u zamenu za milion funti, a pet odsto bi se čak upustilo u tu avanturu u zamenu za kartu za Svetsko fudbalsko prvenstvo, pokazalo je nedavno istraživanje čije rezultate prenosi londonski tabloid "San".

Ipak, polovina ispitanika je izjavila da "ni po koju cenu" ne bi stupila u seksualni odnos sa nepoznatom osobom.

Prema istraživanju koje je sprovela kompanija Durex, prosečni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Britanac upražnjava seks tri do četiri puta nedeljno, a tokom života je spavao sa najviše pet osoba.

Blizu 30 odsto ispitanika reklo je da bi bilo spremno na seks u zamenu za milion funti, dok je nešto manje od 15 odsto njih kazalo da bi pristalo na seks i za 100.000 funti. Pet odsto bi se čak upustilo u tu avanturu u zamenu za kartu za Svetsko prvenstvo.

Onlajn istraživanjem, kojim je bilo obuhvaćeno 12.000 ljudi, utvrdjeno je, takodje, da dvoje od troje Britanaca nikada nije prevarilo partnera i da tri četvrtine parova razgovara o svojim seksualnim fantazijama.

Gotovo polovina ispitanika glumi neku ulogu tokom seksa, jedna petina nosi partnerovu odeću, a dvoje od troje Britanaca priznalo je da upražnjava nešto grublji seks, uz udarce i vezivanje.

Blizu dve trećine ispitanika izjavilo je da gleda pornografske filmove, dok je nešto više od pet odsto priznalo da je učestvovalo u grupnom seksu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seks u zamenu za fudbalske ulaznice

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2010

Gotovo trećina Britanaca prihvatila bi "nepristojnu ponudu" - seks sa strancem, u zamenu za milion funti, a pet odsto bi se čak upustilo u tu avanturu u zamenu za kartu za Svetsko fudbalsko prvenstvo, pokazalo je istraživanje koje prenosi londonski tabloid "San"...Ipak, polovina ispitanika je izjavila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Seks sa strancem za milion funti?

Izvor: B92, 26.Mar.2010

Gotovo trećina Britanaca prihvatila bi "nepristojnu ponudu" - seks sa strancem, u zamenu za milion funti, a pet odsto bi se čak upustilo u tu avanturu u zamenu za kartu za Svetsko fudbalsko prvenstvo, pokazalo je nedavno istraživanje koje prenosi londonski tabloid "San"...Ipak, polovina ispitanika...

Nastavak na B92...

Menjali bi seks za kartu SP u fudbalu!

Izvor: Glas javnosti, 27.Mar.2010, 12:02

LONDON - Gotovo trećina Britanaca prihvatila bi "nepristojnu ponudu" - seks sa strancem, u zamenu za milion funti, a pet odsto bi se čak upustilo u tu avanturu u zamenu za kartu za Svetsko fudbalsko prvenstvo, pokazalo je nedavno istraživanje čije rezultate prenosi londonski tabloid San...Ipak, polovina...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.