RONALDO UMALO UKRAO GOL BRUNU: Portugalci bolji od Urugvaja za osminu finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 23:13

RONALDO UMALO "UKRAO" GOL BRUNU: Portugalci bolji od Urugvaja za osminu finala

Nokaut faza je tu.

Fudbaleri Portugalije plasirali su se u osminu finala Svetskog prvenstva posle trijumfa nad Urugvajom 2:0 u drugom kolu grupe H Svetskog prvenstva u Kataru.

Vrlo negledljivo prvo poluvreme viđeno je u poslednjem meču današnjeg programa. Gotovo da nije bilo ozbiljnije prilike ni na jednoj strani, a najbolju je imao Bentankur u 32. minutu, ali se nije snašao pred golom Dioga Koste.

U nastavku značajno sadržajniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč. Igrao se 54. minut kada su poveli Portugalci. Bruno je ubacio iskosa sa leve strane, Ronaldo je skočio, zamahnuo glavom, lopta je ušla u gol i imajući u vidu reakciju Ronalda činilo se da je on strelac. Njemu je prvobitno i upisan pogodak, ali na kraju je utvrđeno da ipak nije kačio loptu i da je njegov saigrač iz Mančester junajteda ipak strelac.

U samoj završnici su Portugalci postigli još jedan pogodak, Bruno je još jednom pogodio, ovoga puta iz penala.

Tim Fernanda Santoša je ovim trijumfom bukirao nokaut fazu, a u poslednjoj rundi će igrati sa Južnom Korejom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbaleri Portugala u osmini finala Svetskog prvenstva

Izvor: Beta, 28.Nov.2022

Fudbalska reprezentacija Portugala plasirala se večeras u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je u utakmici drugog kola Grupe H pobedila Urugvaj sa 2:0.Na stadionu Lusail dvostruki strelac bio je Bruno Fernandeš, koji je postigao golove u 54. minutu i u trećem minutu nadoknade iz jedanaesterca.Portugal...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.