Fudbaleri Portugala u osmini finala Svetskog prvenstva

Izvor: Beta, 28.Nov.2022, 23:23

Fudbaleri Portugala u osmini finala Svetskog prvenstva

Fudbalska reprezentacija Portugala plasirala se večeras u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je u utakmici drugog kola Grupe H pobedila Urugvaj sa 2:0.Na stadionu Lusail dvostruki strelac bio je Bruno Fernandeš, koji je postigao golove u 54. minutu i u trećem minutu nadoknade iz jedanaesterca.Portugal je od početka utakmice imao inicijativu, pokušao je prvo Kristijano Ronaldo pa Žoao Feliks, ali je najbolja šansa vidjena u 32. minutu kada je zapretio Urugvaj.Rodrigo Bentankur je posle solo prodora prošao Dijasa i Pepea i izašao pred golmana Dijoga Koštu, koji je zaustavio šut.Do kraja poluvremena, punog prekršaja i prekida nije bilo prilika, pa su ekipe izjednačene otišle na odmor.U drugom poluvremenu, u 52. minutu, u teren je utrčao mušakrac koji je nosio zastavu duginih boja, ali ga je obezbedjenje brzo sustiglo i otpratilo sa terena. On je bio obučen u plavu majicu Supermena sa natpisom na grudima "Spasite Ukrajinu", a na ledjima je bila ispisana poruka "Poštovanje Irankama".U 53. minutu Portugal je bio u šansi preko Feliksa, koji je šutirao pored gola. Minut kasnije Portugal je poveo golom Fernandeša. On je uputio loptu ka golu, u skoku je bio Kristijano Ronaldo i mislilo se da je on postigao gol. Nekoliko minuta ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portugal na krilima Fernandeša do osmine finala SP

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2022

Fudbaleri Portugala savladali su Urugvaj 2:0 u drugom kolu grupe H Svjetskog prvenstva u Kataru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bruno Fernadeš doneo Portugalu pobedu protiv Urugvaja vrednu plasmana u osminu finala

Izvor: Danas, 29.Nov.2022, 16:53

Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto su u meču drugog kola Grupe H pobedili Urugvaj sa 2:0, što im je druga pobeda na turniru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.