Policijska potera za automobilom na aerodromskoj pisti u Lionu

Izvor: Vostok.rs, 10.Sep.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska potera za automobilom na aerodromskoj pisti u Lionu

Izvor: Vostok / RT

Ovo nije tipičan dan na Međunarodnom aerodromu u Lionu, nakon što je automobil uleteo na pistu, a za kojim je potom usledila potera sa 20 policijskih vozila i jednim helikopterom.

Vozač je potom iskočio iz vozila i počeo da beži. Spektakularnu poteru je zabeležio neko od posmatrača.



Izvori u policiji su saopštili za francuske medije da je situacija na pisti bila "komplikovana", a da je sve trajalo nekoliko minuta, ali da je bilo dovoljno da se omete redovno funkcionisanje aerodroma.

Lokalni mediji su identifikovali vozilo kao sivi "Mercedes" sa stranom registracijom.

Motivi vozača su trenutno nepoznati.

Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vozač posle potere po pisti aerodroma u Lionu

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2018

Francuska policija uhapsila je muškarca koji je automobilom uleteo na pistu aerodroma u Lionu...U incidentu nema povređenih...Uhapšeni je probio staklena vrata kod aerodromskog Terminala 1 i vozio automobil po pisti...Prethodno je prekoračio dozvoljenu brzinu na obližnjem autoputu, vozeći u suprotnom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.