Makron poručio žutim prslucima da su u pravu

Izvor: RTS, 21.Dec.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron poručio "žutim prslucima" da su u pravu

Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je direktno pripadnicima pokreta "žuti prsluci" koji su pokrenuli peticiju koja do sada ima više od milion potpisnika, poručivši im da su u pravu.
Potpisnici peticije zahtevaju smanjenje cena goriva na benzinskim pumpama.

Peticija je objavljena na platformi Change.org na kojoj je Makron takođe objavio svoj odgovor u kojem im je poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je čuo njihovu poruku i da im odgovara da su u pravu, prenosi Figaro na svom sajtu.
Makron je dodao da je francuska vlada zato i povukla odluku o poskupljenju poreza na gorivo. Takođe, naveo je da je neophodna akcija protiv klimatskih promena i ekoloških problema.
Francuski predsednik je, između ostalog, poručio i da želi da nastavi dijalog s građanima.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODGOVORIO NA PETICIJU Makron poručio "žutim prslucima" da su u pravu

Izvor: Blic, 21.Dec.2018

Francuski predsednik Emanuel Makron odgovorio je direktno pripadnicima pokreta “žuti prsluci” koji su pokrenuli peticiiju koja do sada ima više od milion potpisnika, poručivši im da su u pravu.

Nastavak na Blic...

MAKRON SE DODVORAVA ŽUTIM PRSLUCIMA: Čuo sam vašu poruku, vi ste u pravu!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2018

Francuski predsednik, Emanuel Makron, poručio je Žutim prslucima da su u pravu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.