Suzuki se potrudio – sada ispunjava Euro 5

Izvor: B92, 06.Avg.2022, 17:25

Suzuki se potrudio – sada ispunjava Euro 5

Iako se životni vek legendarnog GSX-R1000 polako bliži kraju, najmanji članovi GSX-R porodice, R125 i S150, dobili su novi zamajac za 2022.

Oba motocikla sada ispunjavaju Euro5 standarde emisije izduvnih gasova, što znači da će i jedan i drugi nastaviti da se prodaju u Evropi, piše Motoberza.

Iako je mnogi naziv GSX-R asociraju sa Suzukijevim superbajkom od 1.000 kubika, manja varijanta od 125 kubika je ta koja je postala najpopularniji sportski motocikl japanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brenda na globalnom nivou.

To bi moglo značiti da bi fabrika iz Hamamacua mogla da nastavi sa prodajom sportskog motocikla malog kapaciteta, dok bi GSX-R1000 mogao da bude izbačen iz ponude i to ako ne ispuni Euro5 emisione standarde pre kraja godine.

Ipak, agregat od 124 cc koji se nalazi na GSX-R125 i GSX-S125 će i dalje isporučivati 15 KS, ali na čistiji način.

Takođe, oba modela imaju LED farove, digitalnu instrument tablu i Suzuki Easy Start sistem paljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.