Suzuki na Salonu u Beogradu: premijera Kizashija i popust za Splash, Swift i SX4

Izvor: AutoBlog, 17.Mar.2011, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzuki na Salonu u Beogradu: premijera Kizashija i popust za Splash, Swift i SX4

Među premijerama predstojećeg, 49. Međunarodnog salona automobila, koji se od 25. marta do 3. aprila održava na Beogradskom sajmu, jedna od najzanimljivijih će biti u areni hale 1, na štandu tradicionalnog izlagača - Euro Sumara, uvoznika i servisera Suzuki automobila i motocikala: nova limuzina Kizashi. U Srbiju stiže bezmalo u isto vreme kada i na većinu evropskih tržišta.Kizashi pokreće četvorocilindrični benzinski motor od 2,4 litra sa 178 KS. Premijerni primerak je u verziji Sport, sa šestostepenim ručnim menjačem i pogonom na prednje točkove (u ponudi je i varijanta sa pogonom na obe osovine). Ovaj luksuzni model D segmenta je opremljen, između ostalog, automatskim...
Pogledaj vesti o: Sajam automobila u Beogradu 2012

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opel Corsa uz depozit od 999 evra

Izvor: B92, 17.Mar.2011

Na beogradskom salonu automobila kupcima Opel nudi novu Corsu i Astru Classic III za 999 evra depozita. Na konferenciji za novinare predstavljeno je novo zaštitno lice ovog brenda.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.