Suzuki na Sajmu automobila u Beogradu

Izvor: AutoBlog, 18.Mar.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzuki na Sajmu automobila u Beogradu

Tradicionalno, Euro Sumar će i ove godine na beogradskom sajmu izložiti Suzuki vozila. U okviru izložbe automobila, Suzuki će biti u samom centru dešavanja, u areni Hale 1. Dvotočkaše možete pogledati na našem štandu u Hali 2. Za potencijalne kupce smo pripremili izuzetnu sajamsku ponudu sa značajnim popustima. Swift So' Color U susret predstojećem sajmu automobila, Suzuki predstavlja model Swift u ediciji So’ Color. Specifičnost ove edicije je da Swift So’ Color možete poručiti u 3 kombinacije metalik boja: plavo-bela, crno-crvena i crno-bela. Još jedan razlog da se odlučite za ovu posebnu seriju je i njegova veoma povoljna sajamska cena - 10.990...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Suzuki Swift So Color na sajmu u Beogradu

Izvor: Autopedija.com, 19.Mar.2013, 10:44

U susret predstojećem sajmu automobila, Suzuki predstavlja model Swift u ediciji So’ Color. Reč je o Swiftu sa 5 vrata i sa najvišim, vrlo bogatim GS paketom opreme, ali po ceni koja je niža od redovne. Ime So' Color aludira na kombinacije boja ovog Swifta, od kojih ćemo tri videti u Srbiji.

Nastavak na Autopedija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.