Suzuki ima terenca manjeg od Ignisa

Izvor: B92, 17.Jul.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzuki ima terenca manjeg od Ignisa

Suzuki je poznat kao lider u klasi malih terenaca, a nakon nove generacije popularnog Jimnyja stiže još manji SUV.

Model Hustler, koji je manji i od Ignisa, stiže u Tough Wild ediciji, a baziran je na "kei" automobilu, izuzetno popularnom segmentu u Japanu malih, kockastih monovolumena.

Hustler Tough Wild stiže na japansko tržište u dvobojnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karoseriji, u kojoj su krov, A stub, zadnji paneli, ručke vrata i 15-inčne felne u crnoj boji kao konstast ostatku vozila koje može biti u plavoj, električno plavoj, crvenoj, žutoj ili srebrnoj farbi.

Tu su i posebno dizajnirani prednji i zadnji branici, posebni bedževi, te unapređena unutrašnjost.

Za pogon je zadužen trocilindraš sa 660cc u standardnoj verziji, u paren sa CVT automatikom i pogonom na prednjoj osovini ili na sva četiri točka.

Cena ovog modela kreće od oko 13.000 dolara. Teško da ćemo ga videti u Evropi ili u SAD, gde bi bio konkurencija FIAT-u 500X, Jeep Renegadeu i Mini Countrymanu.
Pogledaj vesti o: Suzuki

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hustler Tough Wild: Suzuki ima terenca manjeg od Ignisa

Izvor: AutoBlog, 18.Jul.2018, 01:16

Suzuki je poznat kao lider u klasi malih terenaca, a nakon nove generacije popularnog Jimnyja stiže još manji SUV. Model Hustler, koji je manji i od Ignisa, stiže u Tough Wild ediciji, a baziran je na "kei" automobilu, izuzetno popularnom segmentu u Japanu malih, kockastih monovolumena.Hustler Tough...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.