Suzuki baleno stiže u Frankfurt

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzuki "baleno" stiže u Frankfurt

Suzuki je spreman za septembarski Salon automobila u Frankfurtu, a na njihovom štandu će jedna od glavnih zvezda biti "baleno" hečbek koji u novoj formi podseća na "iK-2" koncept predstavljen ranije na Salonu u Ženevi.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Naravno, za razliku od koncepta, maska "balena" ima razumljivije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << linije, ali je osnovni izgled vozila zadržan uz jednostavan i čist dizajn koji se pokazao kao odličan recept u hečbek segmentu.

Suzuki i dalje insistira da je "baleno" kompaktni model, međutim, pomenuti

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

koncept je svakako imao dimenzije supermini automobila pa je sva prilika da će i serijska verzija ostati u ovoj kategoriji sa dužinom od 4023 mm, širinom od 1920 mm, visinom od 1450 mm i međuosovinskim rastojanjem od 2520 mm.

Snagu će pružati novi 1.0-litarski BOOSTERJET motor koji raspolaže i novim Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS) sistemom integrisanog generatora koji asistira motoru.

U kombinaciji sa laganom konstrukcijom, novi "baleno" cilja nisku potrošnju uz "dinamične performanse", a više informacija će biti dostupno pred premijeru u Frankfurtu 15. septembra.
Pogledaj vesti o: Suzuki

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.