Suzuki automobili s brzom isporukom i cenama nižim i do 1.100 evra

Izvor: AutoBlog, 02.Jul.2021, 16:01

Suzuki automobili s brzom isporukom i cenama nižim i do 1.100 evra

U situaciji kada se na neke modele poznatih marki, zbog problema u proizvodnji izazvanih pandemijom Covid-19, čeka i po nekoliko meseci, dobra vest stiže iz Euro Sumara: uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju obezbedio je dovoljne količine modela Swift i Ignis, koji se isporučuju odmah po uplati ili, sa specifičnim zahtevima, uz maksimalno čekanje na isporuku sa fabričkog lagera u trajanju od 30 dana. Za većinu ostalih modela iz ponude, potrebno je malo strpljenja, ali ima i izuzetaka za one koji su baš brzi. Naime, na raspolaganju je veoma ograničena količina modela S-Cross koji se isporučuju promptno. I ne samo da je isporuka brza, već je za ovaj...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

03.07.2021 ::: Suzuki automobili s brzom isporukom i cenama nižim i do 1.100 evra

Izvor: AutoMagazin, 03.Jul.2021, 12:55

U situaciji kada se na neke modele poznatih marki, zbog problema u proizvodnji izazvanih pandemijom Covid-19, čeka i po nekoliko meseci, dobra vest stiže iz Euro Sumara..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.