Suzuki Swift u dve boje za 10.900 evra

Izvor: B92, 23.Nov.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzuki Swift u dve boje za 10.900 evra

Uz uštedu od 1.210 evra, kupci verzije Swifta So' Color, besplatno dobijaju set čeličnih naplataka sa zimskim pneumaticima.

Podaci o ovogodišnjoj prodaji vozila pokazuju da je jedan od deset najtraženijih modela u B segmentu Suzuki Swift. U želji da tako i ostane, uvoznik, beogradski Euro Sumar, do kraja godine zadržaće trenutne cene ovog modela, pa i verzije „So' Color“ koja se nudi za 10.990 evra sa PDV-om >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (u dinarskoj protivvrednosti), što je 1.210 evra manje od redovne cene.

Ovaj automobil sa dvobojnom karoserijom (krov i retrovizori u drugačijoj boji od ostalih površina) i sportskim dizajnom opremljen je 1,2-litarskim motorom sa 94 KS i najvišim, GS paketom opreme.

Osim niže cene, kupci ove verzije Swifta, u okviru specijalne zimske akcije, na poklon dobijaju i set čeličnih naplataka sa odgovarajućim zimskim pneumaticima. Količine vozila u ovoj prodajnoj kampanji su ograničene, pa je neophodno biti brz kako bi se ostvarile navedene pogodnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.