Sony postaje One Sony

Izvor: B92, 27.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony postaje One Sony

Sony sprovodi novu poslovnu strukturu One Sony, koja bi trebalo da ubrza i unapredi proces donošenja odluka. Prema novom planu, ukinuće se odvojene grupe za proizvode i usluge namenjene profesionalnim i kupcima na malo.

Nova organizacija počeće 1. aprila a kao tri ključna sektora elektronskog poslovanja, kompanija je navela gejming, mobilne uređaje i foto-biznis.

Upravni odbor je imenovao dva nova člana koja će odlučivati koje će nove tehnologije biti korišćene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kako će se poboljšati korisničko iskustvo.

Šođi Nemoto će biti u nadležnosti za tehnološke strategije, istraživanje i razvoj a Kunimasa Suzuki će predvoditi novoosnovanu grupu za strategiju proizvodnje i korisničkog iskustva.

Osim toga, Sony kao svoju dodatnu snagu vidi i medicinsku tehnologiju i otvara novu jedinicu koja će nuditi medicinskom osoblju najstilizovaniju opremu na tržištu.

Biznis vezan za kućnu zabavu, koji je nekako posustao u psolednje vreme, stavljen je pod direktni nadzor CEOa Kazua Hiraija. Iako ima dosta izazova sa kojima se suočava na TV frontu, moguće je da će novi Sonyjev pristup u smislu sve veće saradnje sa drugim kompanijama, vratiti ovu diviziju na staze profita.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sony postaje One Sony

Izvor: S media, 28.Mar.2012, 08:40

Prema novom planu, ukinuće se odvojene grupe za proizvode i usluge namenjene profesionalnim i kupcima na malo, prenosi b92...Nova organizacija počeće 1. aprila a kao tri ključna sektora elektronskog poslovanja, kompanija je navela gejming, mobilne uređaje i foto-biznis. Upravni odbor je imenovao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.