Sajam 2011: Suzuki Kizashi

Izvor: B92, 17.Mar.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam 2011: Suzuki Kizashi

Na Sajmu automobila u Beogradu u areni Hale 1, na štandu kompanije Euro Sumar, biće izložena nova limuzina Kizashi.

U Srbiju Kizashi stiže u isto vreme kada i na većinu evropskih tržišta.

Kizashi pokreće četvorocilindrični benzinski motor od 2,4 litra koji proizvodi 178 KS.

Premijerni primerak je u verziji Sport, sa šestostepenim ručnim menjačem i pogonom na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednje točkove (u ponudi je i varijanta sa pogonom na obe osovine).

Ovaj luksuzni model D segmenta opremljen je automatskim klima-uređajem, ABS-om sa EBD-om, elektronskim programom za kontrolu stabilnosti, tempomatom i audio-sistemom.

Ugrađeno je i sedam vazdušnih jastuka, elektropodesivi i grejani retrovizori, parking senzori napred i pozadi, elektropodesivi krovni prozor, kožna sedišta, kožom obloženi upravljač i ručica menjača, sedišta vozača i suvozača koja se električno podešavaju po visini.

Na Suzukijevom štandu će biti još sedam automobila, i kako kažu iz Euro Sumara, većina njih ima sajamske cene, "u proseku niže oko 1.000 evra". Iz ove kompanije pažnju skreću na Splash sa jednolitarskim motorom (65 KS) koji „startuje" sa cenom od 8.900 evra, takođe i na potpuno novi Swift sa motorom od 1,2 litra (94 KS), sa 5 vrata i GLX paketom opreme, čija je sajamska cena 10.500 evra.

Potencijalnim kupcima se preporučuju i dve verzije Suzukija SX4 – sa pogonom na prednje točkove, motorom od 1,6 litara (120 KS) i najvišim paketom opreme GS, koji u danima pred i tokom samog Sajma košta 12.900 evra, dok verzija sa istim motorom i opremom, ali i mogućnošću selektivnog izbora 4x4 pogona ima trenutnu cenu od 13.900 evra.

Euro Sumar će izložiti i modele motocikala na 6. Međunarodnom sajmu Moto Passion, koji se održava uporedo sa 49. Međunarodnim salonom automobila.

Pročitajte više o Suzuki Kizashiju

Suzuki Kizashi: Sam protiv svih

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.