Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 26.Maj.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista, dvoje dece povređeno

SUBOTICA  - Policijska uprava u Subotici saopštila je da je preksinoć na autoputu kod petlje istok za skretanje u Suboticu, dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo vozač motocikla Vinko P. (36).

Vozač automobila "pasat", austrijskih registarskih oznaka, G. D. (28), rodom iz Bora, napravio je polukružno skretanje na putu i na njega je iz pravca Horgoša ka Novom Sadu naleteo Vinko P. koji je vozio motocikl "suzuki" i preminuo namestu nesreće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
U automobilu je bilo pet osoba, od kojih je dvoje dece povređeno. Devetogodišnja U. D. je prebačena u bolnicu u Novi Sad i nalazi se na intenzivnoj nezi, dok je njen brat, jednogodišnji U. A. zadobio lakše teleske povrede i otpušten je iz bolnice.

Sa koliko zivota treba da platimo izgradnju auto puta zbog neazurnosti , korupcije,raznih namestanja tendera sve pod kapom zajednickog interesa a u stvari samo licni .... ,

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.