Novi Suzuki Swift od 10.800 evra

Izvor: B92, 19.Nov.2010, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Suzuki Swift od 10.800 evra

Novi Swift pokreće 1,2-litarski benzinski motor od 69 kW/94 KS i 118 Nm obrtnog momenta.



U gradskoj vožnji troši od 5,8 do 6,1, na otvorenom 4,4, a u proseku od 4,9 do pet litara bezolovnog benzina na 100 pređenih kilometara. Od 0 do 100 km/h ubrzava za 12,3 sekunde, a maksimalna brzina mu je 165 km/h. Kupci mogu da biraju između petostepenog ručnog ili automatskog četvorostepenog menjača.

U standardnoj opremi su ABS sa EDB-om, sistem pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pri naglom kočenju i čak sedam vazdušnih jastuka. Tu je i elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP).

Inače, na spisku standardne opreme vozila sa GLX paketom, između ostalog, nalaze se i klima-uređaj, servo volan podesiv po visini, radio CD sa MP3 priključkom, šest zvučnika, putni računar, USB konekcija, kodirani ključ sa imobilajzerom, centralna brava, elektro podizači prednjih prozora i elektro podešavanje retrovizora.

GS varijanta podrazumeva automatski klima-uređaj, aluminijumske naplatke, tempomat (kruz-kontrol), pametni ključ (startovanje motora bez upotrebe ključa), multifunkcionalni kožom obložen volan, blutut konekciju i još mnogo toga.

Zavisno od varijante, cena ovog automobila kreće se od 10.800 do 13.950 evra sa PDV-om.

Kao i ostali Suzukijevi modeli, i novi Swift ima četvorogodišnju garanciju i besplatnu putnu asistenciju koja podrazumeva popravku na licu mesta u slučaju kvara ili po potrebi šlepovanje do najbližeg ovlašćenog servisa. Pomoć se ostvaruje u saradnji sa Automoto savezom Srbije i dostupna je 24 sata.

Saznajte više o novom Suzuki Swiftu

Više o paketima opreme i cenama saznajte ovde

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.