Izvor: S media, 27.Jun.2013, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napokon su žene dočekale i taj dan: Suzuki Lapin Chocolat je prava mala bombona

Lapin Chocolat zaista ima funkcionalne karakteristike, spolja ga odlikuju HID prednja svetla, karoserija sa srebrnim detaljima i 14-inčni aluminijumski točkovi.

Chocolat ima zadnja LED svetla i zaštitu na prozorima od infracrvenog i ultraljubičastog zračenja. Elegantan dizajn donosi sedišta u dve boje, armaturu koja je prošarana bojama, i multi-informacioni ekran sa prikazom animiranog zeca koji zaustavi skakanje kada vozilo dođe u stanje mirovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

U ponudi je sa 660cc motorom od 3-cilindra, koji razvija 54KS i 63 Nm.

Lapin Chocolat se trenutno prodaje samo u Japanu po ceni od oko 10.000 evra.

*Unakazio automobil koji ga je blokirao: Izlupao mu stakla palicom, a zatim uradio nešto nezamislivo

Izvor: Autoportal.hr foto: Printscreen Youtube
Pogledaj vesti o: Suzuki

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Suzuki Lapin Chocolat je prava mala bombona

Izvor: Capital.ba, 28.Jun.2013, 08:11

NJUJORK, Napokon su žene došle na svoje u autoindustriji uz novi model Lapin Chocolat. Lapin Chocolat zaista ima funkcionalne karakteristike, spolja ga odlikuju HID prednja svjetla, karoserija sa srebrnim detaljima ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.