Fantastičan MPV iz JAPANA: Maruti Suzuki Invicto (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 13:32

Fantastičan MPV iz JAPANA: Maruti Suzuki Invicto (FOTO+VIDEO)

Zapostavljena kategorija automobila se vraća na velika vrata.

Maruti Suzuki je i zvanično predstavio novi MPV model Invicto koji je napravljen u saradnji sa Toyotom. Tačnije, ovo je Suzukijeva verzija Toyotinog modela Innova Hycross od koga se razlikuje po nešto drugačijem prednjem grilu i doteranim branicima, kao i novom dizajnu točkova od 17 inča.

Takođe, Invicto će se proizvoditi u Toyotinoj fabrici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bidadi zajedno sa Innovom Hycross. Što se dimenzija tiče, dužina iznosi 4755 mm, širina 1850 mm i visina 1795 mm, uz međuosovinsko rastojanje od 2850 mm. Automobil ima tri reda sedišta (u konfiguraciji za 7 ili 8 putnika), dok se zapremina prtljažnika kreće od 239 do 690 (sa oborenim trećim redom sedišta).

Maruti Suzuki invicto is launched in India

.@MSArenaOfficial @NexaExperience @MSArenaOfficial

.#marutisuzuki #marutisuzukinexa #marutisuzukiinvicto #Invictompv #ThreadsApp pic.twitter.com/QvzGtJxykZ

— AUTOROCKS (@theautorocks) July 6, 2023

Deo opreme čine 7.0-inčna digitalna instrument tabla, 10.1-inčni ekran osetljiv na dodir, Android Auto i Apple CarPlay konekcija, kamera od 360 stepeni, panoramski krov, ambijentalno osvetljenje, klima u dve zone, el. otvaranje vrata prtljažnika, prednja sedišta sa ventilacijom, šest vazdušnih jastuka...

U ponudi će se naći hibridni pogonski agregat sa 2,0 litarskim benzincem i elektromotorom (sa kombinovanih 184KS), uz e-CVT menjač. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 9,5 sekundi.

Ovo čini Invicto prvim Maruti Suzukijem koji će biti u ponudi isključivo sa automatskim menjačem. Na kraju, u paleti su četiri boje: Majestic Silver, Stellar Bronze, Nexa Blue i Mystic White.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.