Akcija za Suzuki Swift i Suzuki SX4

Izvor: AutoBlog, 09.Jun.2010, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija za Suzuki Swift i Suzuki SX4

Suzuki Swift je u ponudi sa popustom od 1.000 evra. Naime, Swift 1.3 sa 5-oro vrata i GS opremom sada košta 10.990 evra sa PDV-om.U pitanju je najviši paket opreme sa automatskim klima-uređajem, 8 vazdušnih jastuka, aluminijumskim naplatcima, pametnim ključem, farovima za maglu, grejanjem sedišta... Akcija će trajati do kraja juna. U ponudi je ponovo i Suzuki SX4 1.5 GC/AC, model koji je bio vrlo popularan izbor kupaca prošle godine. Ove godine po odličnoj ceni od 10.690 evra ovakav SX4 sa osnovnim paketom opreme-GC ima klima uređaj, 2 vazdušna jastuka, elektro servo uređaj kao i ABS sa EBD-om. 111 konjskih snaga ovog motora neće dozvoliti da osetite razliku...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

09.06.2010 ::: Euro Sumar - Najopremljeni Suzuki Swift jeftiniji hiljadu evra

Izvor: AutoMagazin, 09.Jun.2010

Po ceni od 10.990 evra, odnosno hiljadu evra nižoj od dosadašnje, Euro Sumar, zvanični uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju, nudi ograničenu količinu najbolje opremljenog modela Swift 1.3, u verziji GS..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.