A od Breda za Medoksa... motor?!

Izvor: NaDlanu.com, 08.Avg.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A od Breda za Medoksa... motor?!

Izgleda Bred Pit ne misli da je Medoks sa 11. godina previše mlad za motor, s obzirom da mu je za rođendan poklonio Suzuki DRZ-125. Taman da se zajedno provode na privatnoj stazi za motore u Francuskoj...

Kako piše britanski "The Sun", glumac Bred Pit je svom sinu Medoksu za 11. rođendan kupio motor Suzuki DRZ-125, kako bi se zajedno uživali u brzini na privatnoj stazi za motore koju je izgradio u blizine kuće koju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << deli sa Anđelinom Džoli. - Bred je uvek bio darežljiv otac, a pošto je Medoks pokazao interesovanje za motore, odlučio je da mu za rođendan kupi jedan. Prošle nedelje je bio u Francuskoj i unajmio radnike da naprave stazu kroz šumu do jezera iza kuće. Bred je bio uzbuđen isto koliko i Medoks. Napravljene su i male skakaonice i bare, kako bi staza bila zanimljiva - piše "The Sun".Iako se čini da je mali Medoks (11) ipak premlad za motore, Bred je ipak odlučio da mu ispuni želju ali uz sve moguće mere bezbednosti, pa mu je kupio i kacigu i ostalu zaštitnu opremu. Naravno, mali Medoks je presretan i proveo je ceo dan vozeći svoj novi motor. Štaviše, toliko ga je vozio da je uništio ceo travnjak iza kuće, piše "The Sun".Ovo vozi mali Medoks po dvorištu!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.