TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Sara pronađena mrtva u kolima - krenula u teretanu i od tad joj se gubi svaki trag...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 18:49

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Sara pronađena mrtva u kolima - krenula u teretanu i od tad joj se gubi svaki trag...

Telo nestale žene iz Kalifornije nađeno u podnožju litice nakon što je poslednji put viđena 12 dana ranije.

Sara Seleste Otero (28), pronađena je u njenim kolima u podnožju litice, kako su naveli nadležni za ovaj slučaj.

Za devojkom su tragali 12 dana, a potraga se završila tragično.

Sara je poslednji put viđena u 8:40 ujutru 28. januara kako napušta kuću svoje majke u Oušensajdu, u Kaliforniji, u sivom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Subaru Autbek-u sa registarskom oznakom 7GAB955. Oušensajt je udaljen oko 65 kilometara od San Dijega.

Kako se navodi, Otero je rekla svom očuhu da ide do teretane sa prijateljem, ali ona nikada nije stigla do teretane i prijatelj je tvrdio da nije imao nikakve planove sa Otero taj dan.

TRAGIC DISCOVERY: Desperate search for woman comes to heartbreaking end near military base https://t.co/VfN8kqYZEf

— Fox News (@FoxNews) February 9, 2022

Sarin polubrat, Rajan Ber, rekao je za "Fox News" kako se Sara nije pojavila ni na poslu kasnije tog dana i da nije odgovarala na SMS poruke. Istažitelji veruju da je njen telefon bio ugašen od 10 ujutru dana kada je nestala.

Kada je policija Oušnsajda locirala njen auto, helikopter je poslat za izvlačenje njenog tela.

Uzrok smrti nije još zvanično saopšten, ali je smrt vrlo sumnjiva i očito su po sredi neke "loše igre" kako je preneo "NBC" iz San Dijega.

UPDATE: I am heartbroken to share the news that Oceanside PD located Sara Celeste Otero’s body near Camp Pendleton late Tuesday. Because of the location she was found, a helicopter was used to remove her body from the bottom of a cliff.

Foul play is not suspected. pic.twitter.com/Rowj2aSbHr

— Hunter Sowards (@huntersowards3) February 9, 2022

Članovi porodice priznali su da je Sara pre nestanka bila depresivna i da se borila sa problemima mentalnog zdravlja, kao i da je imala problem sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.