Subaru rekordno u Kanadi

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subaru rekordno u Kanadi

Sa 3.250 vozila isporučenih u julu, što je 37,6 odsto više nego što je prodato u istom periodu 2012. godine, Subaru u Kanada beleži rast prodaje već peti mesec zaredom.

Od početka 2013. prodaja Subaru automobila porasla je u Kanadi za 20,2%, a brend grabi ka još jednoj uspešnoj godini nastavljajući rezultate postignute u rekordnom prvom i drugom kvartalu.

Subaruov kompaktni crossover, u Evropi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poznat kao XV, a u SAD i Kanadi kao XV Crosstrek, oborio je sve dosadašnje rekorde podižući ukupnu prodaju u julu za još 2,8%.

Sportski kupe sa zadnjim pogonom, model BRZ, koji je nedavno stigao i na naše tržište, podigao je julsku prodaju u Kanadi za više od sto odsto, dok su Subaru Impreza i Forester sa povećanim isporukama u julu za 32,5%, odnosno 28,1%, takođe značajno doprineli rastu prodaje japanske automobilske marke.

Subaru razmatra proizvodnju jeftinih automobila.

Pročitajte šta izlaže Subaru na salonu automobila u Frankfurtu 2013.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.