Izvor: B92, 20.Jan.2024, 16:58

Subaru prepolovljen u sudaru sa mašinom za čišćenje snega FOTO/VIDEO

Kada su putevi zaleđeni, morate da budete još pažljivije nego inače pri vožnji jer će vam biti znatno teže da ukočite. Jedan vozač je to naučio na teži način.

On je vozio Subaru WRX kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom i naleteo na čistač snega koji je presekao vozilo na pola.

Ovo se desilo u Njujorku, a tamošnja Kancelarija za saobraćaj objavila je ovaj video-snimak kao upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugim vozačima.

Vidi se kako WRX pokušava da prođe pored vozila za čišćenje snega pre nego što naiđe kamion, ali kasno shvata da nema dovoljno mesta za takav manevar. Na kraju, zakucava se u deo kojim se sneg čisti.

Kasnije su objavljene i fotografije, a Subaru WRX izgleda kao da je nožem presečen napola.

Nekim čudom niko nije povređen, ali smo sigurni da će ovaj neoprezni vozač u budućnosti dvaput razmisliti pre nego što se odvaži na bilo kakve manevre po zimskim uslovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.